Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) : Va'aiga Va'aiga Ma Talosaga

O le HPMC o se cotton cellulose sili ona mama e pei o mea mata, i lalo o tulaga alkaline e ala i le etherification faʻapitoa ma le sauniuniga. Paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe. E faʻaitiitia le HPMC i le faʻaitiitia o mea e maua i le methoxide, faʻateleina o le gel point, faʻaitiitia o le solubility vai ma faʻaitiitia le gaioiga o luga.

O le HPMC o loʻo i ai le malosi faʻamalosi, faʻafefe masima, paʻu efuefu maualalo, faʻamautu le pH, faʻamauina o le vai, faʻamautu tulaga, ata tifaga sili ona lelei, ma le lautele o le enzyme teteʻe, faʻasalalau ma faʻapipiʻi.

HPMC, Hydroxypropyl Methylcellulose ituaiga e le ionic cellulose eter, o se pauta o le paʻepaʻe i ese lanu paʻepaʻe, e galue e pei o se mafiafia, fusifusia, ata tifaga, surfactant, colloid puipuia, lubricant, emulsifier ma taofiga ma vai fesoasoani.E le gata i lea, o loʻo i ai ituaiga o cellulose ethers o loʻo faʻaalia ai meatotino o le faʻafefeteina o le vevela, le faʻaogaina o le metabolic, le tetee o le enzyme, maualalo le manogi ma le tofo, ma le mautu o le PH.

Ona o le tele o meatotino, e masani ona faʻaaogaina le HPMC e suitulaga i le tele o isi faʻaopoopoga i lalo ifo o le faʻaogaina, ma avea ai le HPMC o se faʻaopoopoga sili ona lelei ma aoga i le vaega o mea faʻapipiʻi, fausiaina, meaʻai, oloa fale, vailaʻau ma isi.

news2

O meatotino
1. Fa'amauina o le Suavai: O le a fa'aleleia atili le fa'atumauina o le vai, lea e fesoasoani tele i fa'afitauli e pei o le sima po'o le gypsum fau mea fau fa'amago vave ma le le lelei o le fa'amalo po'o le ta'e ona o le le lava o le fa'asusu.
2. Faʻatinoga: E mafai ona faʻaleleia le palasitika o le sima ma faʻaleleia le lelei o le ufiufi i galuega faufale.
3. Adhesivity: E mafai ona faʻapipiʻi le sima i mea faʻavae sili atu talu ai ua faʻaleleia le palasitika o le sima.
4. Slip Resistance: E mafai ona taofia le se'e fa'afitauli i le va o le sima ma mea fa'avae i le galuega faufale ona o lona aafiaga mafiafia.
Igoa o oloa HPMC
mea e maua i le methoxy 28.0-30.0 27.0-30.0 19.0-24.0
mea o loʻo i totonu o le hydroxypropyl 7.0-12.0 4.0-7.5 4.0-12.0
vevela o gelation 58-64 62-68 70-90
susu ≤5%
Lefulefu ≤1%
PH Taua 4-8
Fa'aaliga Ui pauta
Malosi 80-100 lisi
Viscosity 300-200,000 E mafai ona faʻatulagaina
Toe fa'ateleina le HPMC fa'atasi ai ma le fa'aitiitia o mea e maua i le methoxy, fa'aitiitia fo'i le solubility o le vai ma le gaioiga i luga.Fa'alagolago ile tulaga o tagata fa'atau
Fa'amea ma La'uina:
afifiina: I totonu 25kg taga i fafo HDPE taga totonu ma taga LDPE
Teu i totonu o se nofoaga malulu, matutu i lalo ole 30 tikeri ma puipuia mai le susu ma le oomi, talu ai o oloa e vevela, o le taimi e teu ai e le tatau ona sili atu i le ono masina.
Aofaʻi / 20GP: 12Tons ma pallets, 14tons e aunoa ma pallets.
Aofaʻi / 40GP: 24Tons ma pallets, 28tons e aunoa ma ni pallets.

Taimi meli: Mati-15-2021